První epizoda prvního DLC pro Assassin's Creed Odyssey vychází příští týden
Assassin's Creed: Odyssey Novinka První epizoda prvního DLC pro Assassin's Creed Odyssey vychází příští týden

První epizoda prvního DLC pro Assassin's Creed Odyssey vychází příští týden

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

20
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

První DLC nazvané Legacy of the First Blade nás seznámí s prvním asasínem.

Reklama

Legacy of the First Blade je první ze dvou plánovaných velkých příběhových rozšíření pro nový díl série Assassin's Creed. Stejně jako budoucí DLC s názvem The Fate of Atlantis bude vycházet epizodicky a první epizody se dočkáme už příští týden, přesněji 4. prosince. Druhou a třetí epizodu můžeme očekávat na začátku příštího roku.

Blížící se vydání nám má připomenout video, které představuje i postavu, kolem níž se Kassandřin nebo Alexiův příběh bude točit. Tím není nikdo menší než bájný Darius, syn perského velkokrále a obávaného vojevůdce Xerxése I. Co však dělá z Dariuse pravou legendu assassinského univerza, je fakt, že je pokládán za prvního asasína. O něm jsme se mohli dozvědět už velmi dávno, a to ještě v kůži oblíbeného Ezia. Při prozkoumávání hrobky, patřící právě Dariovi, jsme totiž poznali jeho asasínskou totožnost. Pokud se podíváme na skutečnou historii, mnozí věří, že Darius spáchal otcovraždu a byl to právě on, kdo ukončil život slavného Xerxése I. Abychom se ale mohli podívat na to, jak tento příběh vidí Ubisoft, budeme si muset zapnout příští týden náš Animus.

Toto DLC je součástí season passu, který si můžete zakoupit za cenu okolo 1000 Kč. Mimo Dariova příběhu nám tento seasson pass přinese i druhé příběhové rozšíření a navíc připravované remastery Assassin's Creed III a Assassin's Creed: Liberation, které jsou předělané do 4K s podporou HDR. K dispozici budou v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama