První Far Cry by mohlo vyjít na konzole PS3 a Xbox 360
Far Cry Novinka První Far Cry by mohlo vyjít na konzole PS3 a Xbox 360

První Far Cry by mohlo vyjít na konzole PS3 a Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

23

Alespoň to naznačuje brazilská klasifikační rada, která ohodnotila dosud neoznámené PS3 a Xbox 360 verze prvního Far Cry.

Reklama

První díl first-person střílečky Far Cry vytvořilo německé studio Crytek, které se proslavilo mimo jiné sci-fi akcí Crysis a svou technologií CryEngine. Far Cry vyšlo v březnu 2004, přičemž až v roce 2008 následovalo nepříliš povedené pokračování odehrávající se Africe. Třetí díl z loňského roku pověst série napravil a zavedl nás na tropický tajemný ostrov, kde jsme bojovali o život. Letos navíc vyšla menší odbočka v podobě poněkud šíleného Far Cry 3: Blood Dragon.

Původní Far Cry je stále považováno za nejpovedenější díl této třídílné série, nikoho by tak nemohlo překvapit, kdyby Ubisoft opravdu plánoval verze pro aktuální generaci konzolí, tedy PlayStation 3 a Xbox 360. Vždyť právě první Far Cry na těchto konzolích chybí, zbývající díly na konzole vyšly.

Ubisoft se nedáno nechal slyšet, že se sérií Far Cry má velké plány. Možná je do něj započítána i konverze prvního dílu pro konzole. To ukáže až čas, vydavatel prozatím zvěsti nekomentoval, i když brazilský ratingový web jasně dokazuje, že proběhlo věkové ohodnocení Far Cry pro Xbox 360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama