První gameplay trailer ze sci-fi adventury ECHO, kde po vás půjdou klony
ECHO Novinka První gameplay trailer ze sci-fi adventury ECHO, kde po vás půjdou klony

První gameplay trailer ze sci-fi adventury ECHO, kde po vás půjdou klony

Michal Burian

Michal Burian

10

Seznamování se starou civilizací a stealth boj od ex-tvůrců Hitmana.

Reklama

Vzpomenete si na konec května, kdy jsme vám na Zingu představili novou hru od zkušených vývojářů, kteří v předešlých letech pracovali v IO Interactive na sérii Hitman? Tihle lidé si v Kodani založili nezávislé studio Ultra Ultra a od března 2015 pracují na vysněném projektu. Tím je sci-fi adventura ECHO, kde se seznámíme se starou civilizací a v boji využijeme stealth. Vše se bude odehrávat v nespecifikovaném sci-fi světě z pohledu třetí osoby.

ECHO kromě akčních pasáží přinese i puzzle mechaniky. Co se příběhu týče, hrát budeme za dívku jménem En, která se probouzí ze stoletého spánku. Po probuzení se nestačí divit, jde ji o život a musí utéct. Mezitím se bude seznamovat se starou civilizací. Velkou roli budou hrát také její klony, tvůrci je označují jako ozvěny. Ty se budou chovat stejně jako vy. Pokud začnete utíkat, začnou také utíkat. Pokud se budete plížit, budou se tak plížit a pokud začnete střílet, vrátí vám to. Tedy podle známého přísloví jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Abyste ozvěny překonaly, musíte takticky přemýšlet a zjistit, co na kterou platí. Pamatujte si, že pokud nějaký klon eliminujete, začnou po vás jít všechny klony v blízkosti. A to nebude jednoduché.

Zmíněný gameplay trailer se odehrává v moderním paláci, kde je spousta vašich klonů. Musíte si dávat pozor nejen na ně, ale i na své pohyby. Cokoliv uděláte, tak klony zaznamenají a hlavně se neustále učí. Každý postup si musíte promyslet a hlavně využívat jednotlivé cykli paláce. Na konci každého cyklu dojde k výpadku energie, což způsobí, že se klony od vás nebudou učit a hlavně vás nikdo nevidí. Ideální příležitost se přesunout na jinou pozici.

ECHO využívá Unreal Engine 4 a vyjde na jaře 2017 pro PC a konzole. Původně měla hra na počítače dorazit na podzim 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama