První gameplay záběry z BioShock Infinite + galerie
BioShock Novinka První gameplay záběry z BioShock Infinite + galerie

První gameplay záběry z BioShock Infinite + galerie

Michal Burian

Michal Burian

14

Včera se první gameplay záběry z chystaného BioShock Infinite objevily na Xbox Live. Jednodenní exkluzivita vypršela a i my vám je můžeme nabídnout, a to rovnou v HD kvalitě. Neváhejte tedy a podívejte se na prvních devět minut z akce, která nabídne otevřené prostředí v oblacích města Columbia. DOPORUČUJEME!

Reklama

V BioShock Infinite se vžijete do agenta Bookera DeWitta, jenž musí zachránit město Columbia a osvobodit půvabnou Elizabeth. Nebude to však nic jednoduchého, v “létajícím“ městě zavládne chaos a dá se říci, že povstane zlo, jak jinak byste si vysvětlili masožravé havrany a hrůzostrašného démona? DeWitt a Elizabeth naštěstí disponují speciálními schopnostmi, které když skloubí dohromady, mohou vytvořit elektrickou bouři, tornádo nebo efektivně zabít nepřátele pomocí těžkých předmětů, jež po nich společními silami mrsknou.

BioShock Infinite nebude pouze o akci a zabíjení, ale také o taktice. Zapomeňte na klaustrofobní uličky z původních dvou dílů, zde jste v otevřeném městě, které nabízí různé možnosti taktizování. Mnohokrát se stane, že se na vás najednou vyřítí tucet nepřátel a v takový okamžik bude nejlepší se rychle stáhnout a začít je likvidovat hezky z bezpečné dálky. K tomu vám poslouží nejrůznější lana a plošiny (viz. gameplay záběry).

K tomu všemu si přidejte příběh s měnící se atmosférou, bojovnou a samostatnou Elizabeth, spoustu zbraní, možnosti cestování po speciálních dopravních trasách (zmíněné plošiny a lana), démony, novodobého velkého taťku, propagandu, úžasné grafické zpracování s kulervoucími efekty, hordu nepřátel s démony a bossy… a máte hru, na kterou budeme čekat až do roku 2012. Fňuk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama