První gameplay záběry z DiRT 4
DiRT 4 Novinka První gameplay záběry z DiRT 4

První gameplay záběry z DiRT 4

LakilukCZ

LakilukCZ

18

Hra si vypůjčí jízdní model od svého staršího kolegy.

Reklama

Minulý týden byl jako blesk z čistého nebe ohlášen DiRT 4. Společně s oznámením jsme se dozvěděli i spoustu informací. O kariéře, procedurálně generovaných tratích a dalších věcech. Pokud jste článek nečetli, najdete ho zde.

Dnes si řekneme více o jízdním modelu. Ten by měl být více méně shodný z DiRT Rally. Fanoušci simulátorů teď jistě zajásali. Ti ostatní nemusí tak úplně smutnit, pro ně tu bude připravena spousta ulehčení. Producent Paul Coleman se pro Eurogamer vyjádřil ve smyslu, že některým hráčům se úplně nelíbí různé pomocníky z reálného světa, například různé kontroly trakcí a podobně. Dali tak do hry možnost ignorování přenesení hmotnosti na přední kola, což umožní hráčům daleko pozdější brždění do zatáček a užití si větší rychlosti.

Na internetu se vyloupla i nějaká videa. Podívat se tak můžeme na uživatelské rozhraní a hru v pohybu. Uvidíte i jízdu bývalého závodníka WRC, v současnosti pak jezdce rallycrossu Pettera Solberga. Myslím, že srdce každého fanouška rychlých kol poskakuje radostí. Vypadá to, že Codemasters jsou zpět v plné síle. Přesto se nemůžeme zbavit dojmu, že DiRT 4 bude pouze vylepšeným DiRT Rally. To někteří hráči nevidí rádi, koupili si DiRT Rally a očekávali dlouhou podporu, avšak vývojáři místo toho vytvoří novou hru, která bude stavět na základech úspěšného předchůdce.

DiRT 4 vyjde 9. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama