První gameplay záběry z FIFA 19
FIFA 19 Novinka První gameplay záběry z FIFA 19

První gameplay záběry z FIFA 19

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zápas Ligy mistrů mezi Manchesterem City a Manchesterem United.

Reklama

Datum vydání FIFA 19 se rychlé blíží. Je tak s podivem, že společnost Electronic Arts ještě nevydala pořádné gameplay záběry. To nám naštěstí vynahrazuje video od uživatele s přezdívkou WhadaFack, který ho nahrál na Reddit.

Desetiminutové video ukazuje zápas v rámci Evropské ligy mezi Manchesterem City a Manchesterem United na konzoli PlayStation 4 (možná PS4 Pro, to není jisté). Hlavní novinkou v hratelnosti je systém Active Touch s celou řadou nových animací. Systém vám umožní si ještě více užít fotbal a provádět všelijaké triky, a hlavně efektní a efektivní přihrávky, otočky, první dotyky s míčem atd. Jednoduše budete mít míč ještě více pod kontrolou.

Fanoušci této fotbalové série od EA Sports si ještě všimnou přepracované nabídky Kick Off módu. Na první pohled se zdá, že menu je čistější a přehlednější, a kromě klasického zápasu obsahuje House Rules, Ligu mistrů nebo Evropskou ligu. Za pozornost stojí rovněž upravená mini-mapa s postavením hráčů. Pravděpodobně jde o starší demo, z důvodu, že v menu je Cristiano Ronaldo v dresu Realu Madrid, nedávno tahle portugalská hvězda přestoupila do Juventusu.

FIFA 19 vyjde 28. září na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch (ořezaná verze). Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Více informací se o FIFA 19 dozvíme za necelý měsíc na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama