Alone in the Dark Novinka První gameplay záběry z nového Alone in the Dark

První gameplay záběry z nového Alone in the Dark

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na Gamescomu má být k dispozici hratelné demo.

Reklama

V pátek večer došlo na oficiální oznámení reimaginace prvního Alone in the Dark, jež následovalo krátce po úniku z belgického obchodu. Nad rámec prvních podrobností a screenshotů jsme dostali také trailer, který obsahoval střípky hratelnosti. Nedlouho poté se však vytasil španělský youtuber z kanálu Hobby Consolas s mnohem plnohodnotnější ukázkou gameplaye z pre-alpha verze, hru už totiž viděl přímo v akci.

Ve videu zopakoval informace, které naleznete v předchozích článcích, zdůraznil ale například fakt, že má být titul strukturou podobný Resident Evilu 2. Obě hratelné postavy (Edward a Emily) mají svou vlastní kampaň, a abychom se dozvěděli celý příběh, musíme si zahrát obě. Zároveň jsme se díky videu dozvěděli, že hra vzniká na Unreal Enginu 4.

Zdaleka nejzajímavější informací každopádně je, že na veletrhu Gamescom, který se koná už za necelé dva týdny, bude k dispozici hratelná demoverze s názvem Grace in the Dark. Ta je prý vytvořena ve stylu Kitchen (RE7) či Maiden (RE8), půjde tedy o jakýsi prolog, jenž nebude součástí plné hry. A pokud přímo v Kolíně nad Rýnem nebudete, tak nezoufejte, demo má být krátce nato uvolněno i digitální cestou pro všechny hráče.

Alone in the Dark míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Datum vydání zatím neznáme, ale vzhledem k blížící se hratelné ukázce bychom se možná mohli dočkat už příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama