Steelrising Novinka První gameplay záběry z RPG Steelrising

První gameplay záběry z RPG Steelrising

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Nová hra od tvůrců Greedfallu už má i přibližné datum vydání.

Reklama

Na loňské akci Nacon Connect byla poprvé představena hra Steelrising, nové RPG od autorů Greedfallu ze studia Spiders. Tehdy šlo však pouze o teaser, pořádného traileru (viz níže) jsme se dočkali až před několika týdny a nyní, na letošním Nacon Connect, jsme konečně viděli i první gameplay záběry.

Připomenu, že ve Steelrising se podíváme do Paříže v době Velké francouzské revoluce. Ta ale probíhá úplně jinak, než jak ji známe z hodin dějepisu. Král Ludvík XVI. totiž terorizuje Francii svou robotickou armádou a my se ujmeme automatonky Aegis, která slouží královně Marii Antoinettě. Panovnice ji pošle najít svého stvořitele a ukončit masakr, který započal její manžel. Postavíme se tak do čela celé revoluce.

Přestože Greedfall se soustředil spíš na dialogy a obecně příběh, vypadá to, že Steelrising bude výrazně více akční. Z gameplay záběrů totiž připomíná spíš hry jako NieR: Automata než předchozí tituly studia Spiders. To ale rozhodně není na škodu, hra vypadá na pohled velice zajímavě.

Na závěr ukázky nás pak čekalo ještě jedno překvapení, konečně jsme se totiž dozvěděli alespoň přibližné datum vydání, které je stanoveno na červen 2022.

Steelrising míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama