První hodina z hraní Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution Novinka První hodina z hraní Homefront: The Revolution

První hodina z hraní Homefront: The Revolution

Michal Burian

Michal Burian

8

APEX za pomoci Severní Koreje zaútočil na Spojené státy a obsadil Philadelphii.

Reklama

Britský Eurogamer natočil první hodinu z hraní nadcházející akce Homefront: The Revolution, která vychází 20. května ve verzích pro PC (s českými titulky), PlayStation 4 a Xbox One.

V téměř šedesátiminutovém videu uvidíte úvodní filmeček, který vás zasvětí do příběhu. Korejská technologická společnost ApeX computers se stala průkopníkem v technologiích budoucnosti. Stála za zrodem prvního počítače, který se rychle rozšířil do celého světa. O několik let později ApeX neprodává pouze počítače, ale rovněž mobilní telefony a další zařízení určené pro běžný život. V roce 2004 ovšem umírá zakladatel Apexu, na rakovinu. Jeho místo zaujme mladý syn Joe Tae-se, kterému je 22 let. Tomu nestačí úspěchy a miliony dolarů z prodejů mobilů, tabletů a počítačů. Místo toho se vrhne na vývoj nových zbraní, aby světu ukázal, že jeho společnost je tou neúspěšnější. Tou dobou už má ApeX pobočky i v USA.

Služeb ApeX využívá jak Severní Korea, tak i Amerika. To má později za následek, že se USA dostalo do ohromných dluhů, kdy stát dlužil pro nás nepředstavitelné peníze ApeXu. Situaci nepřidala ani skutečnost, že se Joe Tae-se stal severokorejským premiérem. Majitel ApeXu využil svého postavení a vojáci Severní Koreje zaútočili na USA.

Hra začne čtyři roky po okupaci a dva roky po událostech prvního dílu Homefront. S hlavním hrdinou Ethanem Bradym se ve Philadelphii postavíte do čela odboje proti Severokorejské okupační armádě. Z přísně lineární střílečky se nyní stala akce v otevřeném světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama