První info o multiplayeru Mass Effect 3
Mass Effect 3 Novinka První info o multiplayeru Mass Effect 3

První info o multiplayeru Mass Effect 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

16

Bioware zveřejnil premiérové detaily o kooperativním multiplayeru ve třetím Mass Effect a jeho dopadu na kampaň.

Reklama

Když zodpovědné studio prozradilo, že se v novém Mass Effectu objeví multiplayer, fanoušci se rozdělili na dva tábory, kdy jedni tento krok obhajují a druzí zatracují.

Fakt, že půjde „pouze“ o kooperaci sice otupil spoustu hran, celá řada hráčů ale na Bioware stále kouká s nedůvěrou. Dost možná i kvůli tomu veřejně vystoupil Chris Priestly.

Ten se o hře více hráčů rozpovídal na oficiálním fóru, kde se mimo jiné nechal slyšet, že ačkoliv kooperativní mód nenabídne sólo zážitek jako takový, bude mít nezanedbatelný vliv na singleplayerovou kampaň.

Hráči tak prý budou mít alternativní možnost jak dosáhnout ultimátního vítězství nad Reapery. To celé bylo pojmenováno Galaxy at War systém a je to tak trochu matoucí.

Jestli jsme to pochopili správně, ten totiž počítá s něčím, co se jmenuje „Galaktická úroveň připravenosti“ (než začnete prskat, v angličtině to zní úplně stejně debilně jako v češtině -> Galactic Readiness level), kterou budete plněním jednotlivých co-op misí přímo ovlivňovat.

Priestly nicméně jedním dechem dodal, že úplného a definitivního zakončení ságy bude možné dosáhnout i prostřednictvím pouze singlové kampaně. Galaxy at War systém tak nemá být vnímáno jako povinnost, nýbrž jako bonus.

Jak v závěru Chris dodal, tím nejdůležitějším pro ně vždycky bylo a vždycky bude vytvoření dokonalého příběhového zážitku pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama