První komiks Life is Strange se zaměří na další dobrodružství Max a Chloe
Life is Strange Novinka První komiks Life is Strange se zaměří na další dobrodružství Max a Chloe

První komiks Life is Strange se zaměří na další dobrodružství Max a Chloe

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

V zahraničí vyjde v listopadu a navazuje na jeden z konců původní série.

Reklama

Už párkrát jsme zaslechli, že tvůrci Life is Strange ve spolupráci s nakladatelstvím Titan Comics chystají hned několik komiksů, které nabídnou další nahlédnutí do světa původní série, prequelu Before the Storm, bezplatného počinu The Awesome Adventures of Captain Spirit a chystaného Life is Strange 2. Není to tak dávno, co jsme se dozvěděli, že první z nich naváže na jeden z konců původního Life is Strange a nyní máme díky Comic-Conu v San Diegu k dispozici další detaily.

Původně se mělo za to, že první komiks vyjde v zahraničí letos v prosinci, nyní je ale vydání stanoveno na listopad. Stále každopádně platí, že se zaměří na Max a Chloe, hlavní postavy původní série a/nebo Before the Storm, které se vrací do oblasti Arcadia Bay po událostech hry. Příběh tedy navazuje na jeden z jejích konců, přičemž sami tvůrci uvádí, že jde o možnou budoucnost. Stále není třeba obávat se toho, že by existence komiksu znamenala, že daný konec je ten jediný správný a oficiální.

Scénář má na starosti Emma Vieceli (komiksy Zpátky do budoucnosti a Doctor Who [Pán času]), pod kresbami je podepsaná Claudia Leonardi. Ta dokonce v minulosti tvořila fantarty na motivy Life is Strange, takže se zdá, že je chystaný komiks po umělecké stránce v dobrých rukou. Zatím se můžeme podívat na povedenou a viditelně symbolickou obálku, kterou nakreslila právě Claudia Leonardi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama