První Mafia je znovu k dispozici na Steamu
Mafia Novinka První Mafia je znovu k dispozici na Steamu

První Mafia je znovu k dispozici na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Licencovaná hudba opět chybí, ale český dabing je naštěstí součástí hry. Dodatečně byl přidán i do verze dostupné na GOG.com.

Reklama

Tak jsme se dočkali. Nedlouho po uvedení první Mafie na GOG.com je hra konečně znovu k dostání i v obchodě Steamu, odkud zmizela před několika lety. Nyní je tedy Mafia po letech čekání naplno k dostání přes nejvýraznější kanály digitální distribuce, přičemž vás i na Steamu vyjde na 9,99 euro.

Stejně jako v případě GOG verze platí, že byla odstraněna licencovaná hudba, pravděpodobně z důvodu vypršení licence. Jde zejména o skladby, které jste mohli původně poslouchat při cestování po městě. Velmi dobrou zprávou však je, že na Steamu nechybí kompletní česká lokalizace ve formě dabingu i titulků. Čeština byla dodatečně přidána i do GOG verze, která původně vyšla jen v angličtině.

Obě verze jsou tedy nyní po obsahové stránce shodné, pokud nepočítám bonus GOGu v podobě digitální mapy. Je tedy jen na vás a na vašich preferencích, odkud si Mafii koupíte, pokud o ni i po letech máte zájem. Samozřejmě je i dnes možné někde narazit na krabicovou verzi, v níž licencovaná hudba nechybí, ale mám takový pocit, že její shánění už v dnešní době nemusí být zrovna nejjednodušší.

A jen tak mimochodem, v našem regionu je momentálně Mafia nejprodávanější hrou na Steamu. Což by nás asi nemělo příliš překvapovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama