První multiplayerový mód v H.A.W.X. 2 odhalen
Novinka První multiplayerový mód v H.A.W.X. 2 odhalen

První multiplayerový mód v H.A.W.X. 2 odhalen

Michal Burian

Michal Burian

5

Pokud se těšíte na letecký arkádový simulátor Tom Clancy's H.A.W.X. 2, tak pro vás máme první informace o multiplayerovém módu, který bude až pro osm hráčů.

Reklama

Britský Eurogamer měl možnost si v Ubisoftu hru zahrát a jejich nenechavé prsty zabloudily na gamepadu také do multiplayerových módů, kde se kupodivu jeden nacházel. Jeho název prozrazen redakcí bohužel nebyl, nicméně půjde o týmovou záležitost s plněním různorodých misí (podle všeho jich bude šest), jež budou až pro osm hráčů a na výběr budete mít 32 všelijakých letadel.

K vyzkoušení prozatím byla pouze mise, která se odehrává v horském údolí, kde byla vojenská základna chráněna protileteckou obranou a tanky. Hráči se rozdělili na dva týmy. Jeden tým operoval ve vzduchu, zatímco ten druhý na pevnině (připomínalo to lehce klasický team deathmatch). Body se samozřejmě získávaly za zničení nepřátelských jednotek.

Novináři si tuhle bitvu velmi schválili a prozradili, že pokud si hráči najdou dobrou partu letců, tak je o zábavu postaráno. Nejedná se totiž o nějakou zběsilou leteckou akci, nýbrž u ní musíte přemýšlet. Hráči si rozdělí úkoly, někdo totiž bude létat s bombardérem a druhý pilot ho musí chránit ve stíhačce.

Kromě multiplayeru nabízí Tom Clancy's H.A.W.X. 2 také klasickou kampaň, volné létání a arcade a survival módy. Všechny zmíněné módy jsou přitom podporované v kooperačním režimu, který mohou hrát až čtyři hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama