První náznaky nového DLC pro Call of Duty: Black Ops 3
Novinka První náznaky nového DLC pro Call of Duty: Black Ops 3

První náznaky nového DLC pro Call of Duty: Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

1

Activision omylem zveřejnil promo obrázek nadcházející zombie mapy.

Reklama

Během víkendu rozeslala společnost Activision řadu emailu vlastníkům DLC Awakening pro Black Ops 3. Lidé, kteří nemají koupený Season Pass, ale pořídili si samostatně první dodatečný balíček, dostali od Activisionu lákavou nabídku. Po určitou dobu mají možnost si Season Pass dokoupit za lehce zvýhodněnou cenu. Nebudou si tak muset pořizovat dodatečné balíčky jednotlivě, ale dostanou je všechny v den jejich vydání.

Součástí Season Passu je také dynamické pozadí pro konzole PS4. Hráči si mohou vybrat z multiplayer mapy Skyjacked nebo zombie map The Giant a Der Eisendrache. Na krátkou dobu se však na stránce objevilo i téma čtvrté doposud nespecifikované mapy připomínající zombie zážitek. Toto tvrzení k tomu ještě podpořil zdrojový kód stránky označující obrázek jako „dlc2-screen-zombies“. Náhledový obrázek ukazoval zarostlou budovu uprostřed temné džungle za bouřlivé noci, silně připomínající krajinu v Tichomoří.

O tom, že se jedna z budoucích zombie map opět podívá do Pacifiku se už nějakou dobu spekulovalo. Treyarch strašně rád nechává hráčům již na vydaných mapách indicie vedoucí k odhalení dalšího obsahu. Hráči se tak dostali ke čtyřem zeměpisným souřadnicím – Vratislav v Polsku (The Giant), hrad Hohenwerfen v Rakousku (Der Eisendrache), Volgograd v Rusku a ostrov Pohnpei v Tichomoří. Právě Pohnpei odpovídá concept artu, jež se na chvíli objevil na stránce Call of Duty.

O vydání ani odhalení nadcházejícího DLC se zatím nic neví. Dá se však očekávat, že další dodatečný obsah vyjde někdy v dubnu, jak to bývá každoročně zvykem. Zároveň připomínám, že se pomalu blíží představení letošního Call of Duty, tentokrát od studia Infinity Ward (Modern Warfare série a Ghosts). Uvidíme, co si pro nás letos přichystali a zda dokážou zaujmout hráče, jelikož po neúspěchu s Ghosts v roce 2013 studiu už málokdo věří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama