První nový hrdina dorazí do Star Wars: Battlefrontu 2 v říjnu
Star Wars: Battlefront 2 Novinka První nový hrdina dorazí do Star Wars: Battlefrontu 2 v říjnu

První nový hrdina dorazí do Star Wars: Battlefrontu 2 v říjnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Půjde o generála Grievouse. Obi-Wan bude následovat v listopadu spolu s mapou Geonosis.

Reklama

Už podruhé jsme se dočkali předčasného úniku nových informací o Star Wars: Battlefrontu 2, tentokrát prostřednictvím francouzské a portugalské jazykové mutace oficiálních stránek hry. Vdenním předstihu tak máme bližší informace o tom, kdy dorazí chystaný bezplatný dodatečný obsah, jehož vydání je naplánováno na zbytek tohoto roku.

Už víme, že v září vše odstartuje nový systém čet hráčů, který vám umožní oživení přímo po boku vašich spolubojovníků. Spolu s tímto systémem dojde k vydání dalších skinů klonovaných vojáků, tentokrát s motivy divizí 91. Corps Recognition Mobile a 104. Battalion Wolfpack. Jako obvykle platí, že čistě kosmetické skiny lze zakoupit za kredity získané hraním nebo za krystaly, jež získáte výměnou za reálné peníze.

V říjnu pak dorazí první nový hrdina, potažmo první od uvedení Finna a Phasmy v prosinci loňského roku. Je jím generál Grievous, přičemž na Obi-Wana Kenobiho přijde řada v listopadu. Ve stejný čas vyjde rovněž mapa Geonosis pro mód Galactic Assault a vše doplní skiny divize 212. Attack Battalion.

Během zimního období se pak dostane na Anakina Skywalkera, hraběte Dooku a nelineární a podle všeho dost rozsáhlý herní mód. V něm budou hráči bojovat o udržení kontrolních bodů, jež vede ke zničení velitelských lodí nepřítele. I to už nějakou dobu víme, nově jsme se však dozvěděli, že v tomto období vyjdou další skiny, tentokrát na motivy 501. divize a coruscantské stráže. Celkově pak platí, že i pro Grievouse, Obi-Wana, Anakina a Dooku budou k dispozici příslušné skiny.

Jak se zdá, vývojáři toho mohou (ale také nemusí) mít v plánu víc, ale další obsahové novinky budou případně oznámeny a přiblíženy v budoucnu, stejně tak se dostupné informace o vydání novinek mohou ještě změnit. Koneckonců již došlo k přesunu vydání nového módu z podzimu na zimu. Mimochodem, na portugalské verzi oficiálního webu bylo krátce možné vidět informaci, že zimou tvůrci myslí první čtvrtletí roku 2019. Nakonec ale zůstalo u neutrálního a nespecifikovaného zimního období.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama