První obrázek z Modern Warfare 3 DLC
Modern Warfare 3 Novinka První obrázek z Modern Warfare 3 DLC

První obrázek z Modern Warfare 3 DLC

Michal Burian

Michal Burian

11

Podívejte se na první obrázek z nové mapy, která rozšíří multiplayer Call of Duty: Modern Warfare 3.

Reklama

Studio Infinity Ward zveřejnilo první obrázek z připravovaného dodatečného obsahu do Call of Duty: Modern Warfare 3.

Na obrázku níže si můžete prohlédnout mapu nazvanou Park (že by Central Park?), která vyjde s prvním DLC 24. ledna exkluzivně pro Xbox 360 a Elite, o cca měsíc později bude následovat PC a PS3.

"Platformy a data nebyly prozatím projednány. Vzhledem k obchodní dohodě z roku 2010 se DLC nejprve objeví na Xbox 360 a později i na další platformy. Předplatitelé Elite dostanou balíček dřív než ostatní," řekl Dan Amrich z Activision.

Amrich závěrem vše vysvětlil. Activision má v plánu nejprve poskytnout DLC pro Xbox 360 hráče s předplatným služby Elite, později pro veřejnost. Takhle to bude i u PS3 verze.

"U PC verze je jeden velký otazník. Ještě nevíme v jakém pořadí jednotlivé verze [PS3 a PC, poz. redakce] budeme publikovat."

Infinity Ward nedávno prozradilo, že lednové DLC nabídne obsah pro Spec Ops a "celou řadu věcí, které hráči ještě nikdy neviděli." Tři studia pracují na DLC: Infinity Ward, Sledgehammer Games a Raven Software.

Mezitím tvůrci potvrdili, že iOS a Android verze Elite budou k dispozici taktéž v lednu.

Pro úplnost dodejme, že se nedávno spekulovalo o dodatečném obsahu. Proslýchalo se, že se dočkáme Nostalgic Map Pack, Overwatch a Morning Wood (obsah: prý Spec Ops mapa z MW2, Italy, Concrete a Park).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama