První obrázek zachycující Splinter Cell 6
Novinka První obrázek zachycující Splinter Cell 6

První obrázek zachycující Splinter Cell 6

Michal Burian

Michal Burian

12

Studio Blue Sky zveřejnilo své audio produkty a také jeden velmi zajímavý obrázek, na němž je zachycen šestý Splinter Cell.

Reklama

Nečekejte ale žádné velké hody. Jediné co uvidíte, je pravděpodobně úvodní obrazovka, na níž je vyobrazen tajný agent Sam Fisher s nočním viděním a samozřejmě nechybí ani logo série, stejně jako slovo "Arrow" (šipka, šíp) a písmena "SC6".

Splinter Cell 6 je ve vývoji ve studiu Ubisoft Toronto a producentkou je půvabná Jade Raymond, která pracovala na sérii Assassin's Creed.

Na internetu se ihned začaly objevovat domněnky, že noční vidění naznačuje, že se šestý díl vrátí zpět ke kořenům a bude tak zaměřen především na tichou likvidaci nepřátel a průzkum objektů.

Splinter Cell 6 byl poprvé oznámen v loňském roce. Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft prozradila akorát, že hra vyjde v průběhu roku 2011. Podrobnější informace očekáváme na červnové E3 v Los Angeles.

Pro úplnost dodejme, že poslední Splinter Cell s podtitulem Conviction (recenze, video recenze) vyšel v minulém roce a recenzenti si ho chválili, zatímco fanoušci malinko prskali, že se jedná o dost velký odklon. Díl nabízel totiž především akci a na stealth prvky se malinko zapomnělo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama