První obrázky a detaily z Dead Island: Riptide
Riptide Novinka První obrázky a detaily z Dead Island: Riptide

První obrázky a detaily z Dead Island: Riptide

Michal Burian

Michal Burian

16

Proti krvelačným zombíkům budeme bojovat i na loďkách uprostřed řeky. <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Dead Island: Riptide je spin-off povedené akční zombie akce od polského studia Techland. Vydavatelství Deep Silver zdůrazňuje, že nejde o pokračování původního Dead Island.

Ve hře opět zažijete boj zblízka proti krvelačným zombíkům. Navíc se hra pochlubí novým systémem počasí a rovněž vylepšeným enginem z prvního Dead Island. Nový systém počasí umožní záplavy. Jednou za čas tak budeme muset nasednout do malé loďky a probojovat se skrz zamořenou řeku. Chybět nebudou ani pevnosti, které budeme muset zabarikádovat.

Dobrou zprávou je, že hráči původního Dead Island si do Riptide budou moci importovat své postavy i se statistikami/levelem. Nesmíte ovšem zapomínat, že se Dead Island: Riptide odehrává v novém prostředí, konkrétně na souostroví.

AKTUALIZACE

Pokud jste nehráli původní Dead Island, následující text pro vás může představovat spoilery.

Poté co přeživší unikli z ostrova, budou muset bojovat o své životy znovu. Jejich transport se totiž dostal do bouře a vir se začal znovu šířit. Těšit se můžete na nové prvky v hratelnosti, budete muset bránit své tábory před zombíky, a to od nastražených pastí až přes ploty. Ostrov Palanai se hemží novými zombíky. K týmu se připojí pátá postava, která poskytne tolik potřebnou podporu.

Dead Island: Riptide vyjde v roce 2013 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama