První obrázky z dobrodružného Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider Novinka První obrázky z dobrodružného Shadow of the Tomb Raider

První obrázky z dobrodružného Shadow of the Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

22
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Lara Croft opět v nebezpečí. AKTUALIZOVÁNO o trailer.

Reklama

Druhá aktualizace: Více informací jsme napsali zde.

Aktualizace: Microsoft to nevydržel a předčasně zveřejnil trailer na Shadow of the Tomb Raider, jenž jsme měli vidět až dne ve tři hodiny odpoledne. Video má necelé tři minuty a dává jasně najevo, že tohle dobrodružství Lary Croft bude pořádně akční a místy děsivé. Lara zaútočí na ozbrojené vojáky v džungli a efektivně je zneškodní. Podívejte se:

Zároveň s videem se objevil obrázek jednotlivých edic. Ve sběratelské edici bude soška.

První obrázky z dobrodružného Shadow of the Tomb Raider

Původní zpráva: Pouhých pět hodin a několik minut zbývá k plnohodnotnému odhalení nejnovějšího akčního dobrodružství archeoložky Lary Croft. Než se tak stane, poslala společnost Square Enix obchodům první screenshoty a podobu obalu. Amazon je předčasně zveřejnil. Oblíbená hrdinka se v Shadow of the Tomb Raider má tentokrát podívá do Mexika a k Mayským pyramidám.

Na prvních obrázcích vidíme nebezpečné situace, akční pasáže, nádherné momenty i ruch ve městě.

Obal se skutečně povedl, navíc potvrzuje, že na hře nepracuje pouze studio Crystal Dynamics, které nám přineslo původní sérii i znovuzrození v podobě Tomb Raider a Rise of the Tomb Raider, ale také Eidos Montréal. Právě o tvůrcích Deus Ex: Mankind Divided se dlouho mluvilo v souvislosti se Shadow of the Tomb Raider, podle spekulací měli převzít vývoj, tomu napovídá i obal. S Larou mají zkušeností, podíleli se na Tomb Raider z roku 2013 i pokračování Rise of the Tomb Raider.

Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Více se o titulu dozvíme dnes po třetí hodině odpolední našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama