První obrázky z vývoje hry Yakuza 8
Novinka První obrázky z vývoje hry Yakuza 8

První obrázky z vývoje hry Yakuza 8

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Ve hře se objeví Ichiban Kasuga.

Reklama

Mikuru Asakura, který v Japonsku provozuje různá bojová umění, se možná objeví v novém díle série Yakuza, předběžně nazvaném jednoduše Yakuza 8. Na svém YouTube kanále se navíc s fanoušky podělil se o první ukázky z tohoto pokračování, které pořídil v rámci svého turné po studiu Ryu Ga Gotoku Studio.

Vydavatelská společnost Sega potvrdila vývoj Yakuzy 8 již koncem loňského roku. Zpráva se objevila společně s informacemi o restrukturalizaci vývojářského studia Ryu Ga Gotoku Studio, ale jakékoli podrobnosti o hře oznámeny nebyly.

Na videu níže z prohlídky studia, nabízí Asakurovi prezident společnosti Sega Haruki Satomi a prezident Ryu Ga Gotoku Studia Masayoshi Yokoyama přímo šanci objevit se ve hře. A ten ji na místě přijme.

Satomi a Yokoyama se také zmínili, že se v Ryu Ga Gotoku Studio také připravuje jiný titul, který nemá s Yakuzou 8 nic společného a že se v Yakuze 8 objeví úplně nové město.

Záběry z vývoje hry Yakuza 8 můžete vidět předtím, než jde na 3D focení a modelování. Prohlídka Ryu Ga Gotoku Studio začíná v čase 9:18.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama