Novinka Oznámena Yakuza 8. Jmenovat se ale bude Like A Dragon 8

Oznámena Yakuza 8. Jmenovat se ale bude Like A Dragon 8

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Japonští vývojáři oznámili také spin-off Like A Dragon Gaiden.

Reklama

Po oznámení remaku hry Yakuza Ishin, který nově ponese název Like A Dragon Ishin, na State of Play, přichází studio Ryu Ga Gotoku s dalšími, ještě většími, novinkami. Vývojáři prozradili, že chystají jak plnohodnotné pokračování série, tak kratší spin-off. Zdá se navíc, že se značka Yakuza definitivně proměnila právě v Like A Dragon.

Like A Dragon 8, jak se bude nový přírůstek do hlavní ságy jmenovat, se představil krátkým trailerem, jehož protagonisty jsou hráčům známí Ichiban a Kiryu. Právě oni budou dvěma hratelnými postavami ve hře, kterou autoři navážou na proměnu série v RPG.

Naopak pro fanoušky akčněji uchopené Yakuzy se připravuje spin-off Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Půjde o akční adventuru zaměřenou na příběh Kiryua mezi Yakuzou 6 a 7. Rozsahem má odpovídat zhruba polovině standardního číslovaného dílu.

Jako první má dorazit kratší zážitek, plánovaný je už na příští rok pro PC a obě generace konzolí PlayStation a Xbox. Na stejné platformy dorazí i Like A Dragon 8, datum vydání je ale stanovano až na rok 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama