První oficiální trailer na Toukiden 2
Novinka První oficiální trailer na Toukiden 2

První oficiální trailer na Toukiden 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Pokračování lovu v otevřeném světě vychází v Japonsku 30. června. Podívejte se také na nové obrázky.

Reklama

Koei Tecmo nám konečně vydalo první oficiální trailer ke hře Toukiden 2. Navíc už známe japonské datum vydání pokračování lovu démonů v otevřeném světě, které padlo na 30. června pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu, přičemž PlayStation 4 demo vyjde na japonském PSN už 11. dubna.

Západní vydání ještě oznámeno nebylo, ale vzhledem k úspěchu prvního Toukidenu a Toukidenu Kiwami, odvažuji se tvrdit, že je jen otázkou času.

Pod trailerem najdete celou řadu nových obrázků a také jedno z prvních gameplay videí (bohužel ve špatné kvalitě). Na obrázcích z boje můžete vidět použití schopnosti Demon Hand, Oni Thousand Cut, Oni Exorcism, Oni Eyes a Oni Gale.

Pak jsou zde také vidět takzvaní Mitama (na artworcích). Tedy duše hrdinů z minulosti, zachycených jednotlivými oni. Jejich osvobozením můžete navýšit sílu slayeru tím, že je propojíte s jejich zbraní.

Také se můžete třeba podívat na nejsilnější slayerku z vesnice Mahoroba jménem Benizuki. Dále na prvotřídního potulného bojovníka Homuru nebo jednoho z oni, okřídleného Kashiri.

Na závěr se ještě můžete podívat na box arty jednotlivých verzí a na bonusy u Treasure Box edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama