První patch PC verze Mafie 3 odstraní uzamčení na 30fps
Novinka První patch PC verze Mafie 3 odstraní uzamčení na 30fps

První patch PC verze Mafie 3 odstraní uzamčení na 30fps

Martin Cvrček

Martin Cvrček

215

Aktualizace by měla vyjít tento víkend.

Reklama

V redakci jsme už začali hrát PC verzi Mafie 3 a stejně jako víceméně všichni hráči, kteří se už ke hře dostali, můžeme potvrdit, že je hra uzamčena na 30 snímků za sekundu bez jakékoliv možnosti navýšení. Včera večer to potvrdili i lidé z 2K prostřednictvím krátkého vyjádření.

V něm tvůrci omlouvají uzamčení na 30fps snahou nabídnout na všech platformách konzistentní chod hry a zároveň slibují, že PC hráčům brzy vyjdou vstříc. Proto chystají patch, který tenhle problém, způsobující třeba velké množství záporných uživatelských recenzí na Steamu, brzy opraví.

Krátce nato došlo na oznámení, že patch už je ve fázi testování a měl by vyjít během tohoto víkendu. Po jeho stažení budete mít v Mafii 3 možnost snímky za sekundu uzamknout na hodnotách 30 a 60 nebo je zcela odemknout. Patch by podle všeho měl nabídnout zlepšení i v dalších směrech, avšak detaily zatím neznáme.

Mafii 3 už ale nejspíš nikdo neodpáře fakt, že se zařadila do řady mnoha titulů s ne úplně hladkým startem PC verze. Nicméně myslím, že mohlo být hůř. Mafia 3 si navíc zaslouží kritiku za mnohem důležitější věci, než je dočasné uzamčení na 30 snímků za sekundu. Třeba za otřesnou umělou inteligenci nebo celkově nevábnou grafiku, bez ohledu na platformu nebo grafické nastavení. Obojí zatím v redakci jednohlasně odsuzujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama