První pohled na Badlands ze Cyberpunku 2077
Cyberpunk 2077 Novinka První pohled na Badlands ze Cyberpunku 2077

První pohled na Badlands ze Cyberpunku 2077

Johny

Johny

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Fanoušky kyberpunku asi nepřekvapí, co se skrývá za hranicemi města.

Reklama

CD Projekt RED na oficiálním Twitter účtě hry Cyberpunk 2077 zveřejnil kraťoučké video, ve kterém můžete vidět upravenou verzi vozidla Quadra Type-66 stojící u rádiové věže uprostřed pouště zvané Badlands. Příspěvek oslavuje pětileté výročí filmu Mad Max: Fury Road.

Jelikož kvalita videa stojí v tomto tweetu za starou bačkoru, komunita hry se již postarala o lepší verzi v daleko, daleko větší kvalitě.

S tímto autem ve videu jezdí členové gangu Wraith a pod kapotou skrývá skoro 1000 koní. Kdysi jsme měli možnost spatřit toto auto ve žluté barvě a bez podobných úprav.

Zda hra bude nabízet takhle propracovaný tuning vozidel není ale jasné. Může se totiž jednat o jinou verzi vozidla, kterou budou používat pouze gangy. Ta "normální" verze nemusí nabízet takhle široké možnosti tuningu.

O poušti Badlands se už kdysi rozpovídal vývojář Pawel Sasko v rozhovoru s VG247.

"Badlands je okolní oblast města Night City. Hráči mohou město opustit a vydat se prozkoumat tuto oblast - oblast, ve které je většina míst zničena nebo vysušena potom, co se odehrálo během 50 let od roku 2020 do roku 2077. A můžete to prozkoumat, hráče zde čekají úkoly, včetně malého obsahu, který mají hry s otevřeným světem, takže i tato část mapy je určitě pokryta. Není to jen město, které navštívíte."

Tuto část mapy také bude obývat kmen Nomádů, kterých budete moci být i součástí. Nomádi jsou jedni ze tří životních cest, které si budeme moci vybrat při tvorbě postavy. Těmi dvěma dalšími jsou Street Kid a Corpo. V průběhu hraní budete mít možnost změnit svou náklonnost, ale samozřejmě toto rozhodnutí bude mít své následky.

"Jako hráč můžete být jedním z nomádů a zde i začít hru a být součástí rodiny Nomádů. Dalo by se jim říkat kmen, který žije v autech a potuluje se po Badlands. Dělají různé práce pro fixery a pro lidi ve městě, a dělají různé obchody - nechci odhalit příběh a tak více neřeknu.“

Cyberpunk 2077 vychází 17. září na platformách PC, PS4 a Xbox One. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama