První pohled na jednotky Kobky v Heroes 7
Novinka První pohled na jednotky Kobky v Heroes 7

První pohled na jednotky Kobky v Heroes 7

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

6

Limbic Entertaiment představil poslední frakci nových Heroes.

Reklama

Když se před pár měsíci rozhodovalo o poslední rase do sedmého dílu Heroes, hráči dostali na výběr mezi Peklem a Kobkou. S drtivou převahou vyhrála Kobka a vyšachovala Peklo ze hry. Kobka patří celkově mezi nejoblíbenější rasy série a mnoho hráčů si bez ní nedovede žádný díl představit. Základem celé frakce je odpadlý národ Temných elfů, které doprovází nestvůry, jako jsou minotauři nebo černí draci.

Temní elfové to neměli nikdy lehké. Pár let před vypuknutím druhé invaze démonů do Ashanu navrhl nejvyšší elfský král Arniel, aby se v decentralizovaném království elfů omezila moc druidů a nižších vládců. To se však nezamlouvalo panovnici Tuidhaně a tento spor přerostl v otevřených konflikt. Ten navždy rozdělil elfí národ. Tuidhanin lid se přemístil do podzemí, kde přijal víru v bohyni temnoty Malassu.

Složení armády Kobky (názvy v závorkách jsou jejich vylepšené verze)

  • Kmenové jednotky - Assassin (Shade), Stalker (Tracker) a Troglodyte (Cthonian)
  • Elitní jednotky - Medusa (Medusa Sorceres), Strider (Soulles) a Minoutaur (Minotaur Guard)
  • Šampionské jednotky - Cave Hydra (Dark Hydra) a Shadow Dragon (Black Dragon)

Většina hráčů je vzhledem i složením jednotek potěšena. Nejvíce je těší návrat ikonických jednotek Kobky ze třetího dílu, medúzy a troglodyta. Já osobně jsem byl skeptický, ale ve výsledku jsem také potěšen. Jak se jednotky Kobky zamlouvají vám?

Na závěr připomínám i druhou uzavřenou betu, která bude probíhat od 26. srpna do 2. září. Plná verze hry následně vychází na PC již 29. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama