První pohled na konzolové verze MMORPG titulu Tera
TERA Novinka První pohled na konzolové verze MMORPG titulu Tera

První pohled na konzolové verze MMORPG titulu Tera

Michal Burian

Michal Burian

13

Prý s efektivním rozhraním, inteligentním mapováním tlačítek a novými herními systémy.

Reklama

Společnost En Masse Entertainment se letos pokusí vzbudit větší zájem o svůj masivně multiplayerový RPG titul Tera, který vyšel na Steamu v bezplatné verzi na začátku loňského roku. V průběhu následujících měsíců zavítá na PlayStation 4 a Xbox One. Na konzolích se má Tera pochlubit efektivním rozhraním pro výběr zbraní a dalších věcí z inventáře, inteligentním mapováním tlačítek (můžete si změnit ovládání) a novými herní systémy, včetně Lock-On systému. Ten vám umožní se zaměřit na konkrétního nepřítele a soustředit se na boj, úskoky apod.

Pokud si chcete Teru zahrát na PS4 a Xboxu One mezi prvními, tak již zítra startuje veřejné beta.

Z tiskové zprávy

Připrav se na akcí nabitou výzvu svého života ve hře TERA! Tvá dobrodružství v tomto dechberoucím vesmíru posunou samotné hranice žánru. S jejím True Action Combat systémem musíš mířit a uhýbat, abys mohl/a kouzlit, útočit a aby ses vyhl/a útoku. Klíčem k vítězství v této hře je časování a taktika!

Zanech svou stopu v tomto ohromně nádherném světě, vydej se se svými přáteli do epických bitev a osvoj si roli zuřícího berserka, pomstychtivého rozparovače nebo laskavého kněze. Přidej se ke svým přátelům a společně sejměte BAMy – Big Ass Monsters – kteří jsou nejen krvežízniví a mocní, ale i masivní. Prozkoumejte nespočet dungeonů, ohromná bojiště, nebo se ponořte do otevřeného světa, kde v PvP zápasí všech sedm ras a 13 tříd.

- Vyzkoušej své schopnosti s dynamickým True Action Combat systémem- Zvol si svou postavu z výběru sedmi ras a 13 tříd- Udělej si jméno v heroických bitvách s jinými hráči a BAMy- Prozkoumej bohatý svět v úžasné grafice- Staň se řemeslným mistrem a naostři svou výzbroj k dokonalosti

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama