První pohled na The Sims 4: Editor postav
Blogy čtenářů Článek První pohled na The Sims 4: Editor postav

První pohled na The Sims 4: Editor postav

Anonymní

Anonymní

The Sims je hra pro lidi, kteří nejsou nějak moc závislý na videohrách. Vaše přítelkyně, matka, teta nebo sestra jistě znají tento tvrdý život…

Reklama

The Sims je hra pro lidi, kteří nejsou nějak moc závislý na videohrách. Vaše přítelkyně, matka, teta nebo sestra jistě znají tento tvrdý život «tamagotchi» pro dospělé, i když jejich obecné znalosti o herním průmyslu jsou srovnatelná s úrovní znalostí o jaderné fyzice jako prezident planety Země.muž, dva muži, žena, dvě ženy nebo dokonce celou rodinu, každý z nich chodí do práce má stanovené cíle v životě, buduje vztahy, kariéru a celkově žije svůj život– to se nám líbí nebo ne?

 

Perfektní hra především pro ženské publikum. Pro hráče zejména neznalé této série je další část "Sims" tak trochu odlišná od předchozích. Odlišnost se skrívá v detailech: kromě kosmetických změn, vývojáři hry důkladně vypilovali emoce a pilně se snažíli dát charakteru skutečné vlastnosti lidské psychiky a učinit je více jako my. Ale jedna z nejzajímavějších změn ve hře je : Editor postav.

 

Tak, co si pamatuje každý z Vás, když jste někdy vytvořili postavu v The Sims? Za prvé – tisíce snímků a docela skromný výběr typů tváří, obočí, nosů a tak dále. Takže od nynějška je vše  minulosti. Vývojáři pokročili vpřed a vytvořili nějaký druh analogového modelování z plastelíny: části těla, charakter a taky tvarování například takového podpaží, dokud to nepřinese standardní postavu se kterou by jste byli spokojeni. Samozřejmě, můžete využít jako základ ready- šablony, a co se stane dál je omezené pouze na představivostí hráče. Pro jemné úpravy vzhledu ve hře shromážděné v takzvaném "podrobném" režimu: můžete vybrat libovolně, i ty nepodstatné části Simíka. Na obličej dát nějaké serepetičky a vytvořit tak jeho osobnost.

 

Výhody takové inovace jsou viditelné pouhým okem. Přemýšlel jsem, jak to ovlivní vzhled Sima jde vytvořit postavu, jen tím, že změníte tvar myši je podle mého soudu mnohem pohodlnější a intuitivní. Za druhé hra má nyní skutečnou příležitost k vytvoření kopie sám sebe nebo někoho z vaších přátel a známých. Před výsledky těchto pokusů byly mé podobyzny, spíše jen něco jako pokus o něco aby to vypadalo aspoň trochu reálu než vytvořit mutanta. V důsledku toho bude hra mnohem zábavnější. Můžete například vytvořit vášeho kamaráda a pak mu ukázat jak hrajete za jeho klon a on otevře ústa a bude mít úsměv od ucha k uchu. Zaručeně!

 

Například hráč může upravit postavu i tak, že vyberte požadovaný tón pleti nebo udělat totéž s jeho chůzi. Standardní sada účesů a oblečení je obrovská, zejména vědomí že vlastní oblečení můžete i vypilovat: například, existuje možnost vyzvednout jeho "hadry" či pro něžné pohlaví nějaké rukavice pod večerní šaty. Všechny tyto zdánlivě malé věci dohromady, umožňují hráči personalizovat váš charakter a vyberete  mimo jiné i jeho virtuální kampus nebo vysokou školu chceteli.

 

Chcete-li konfigurovat vnější rysy charakteru nebojte zde nekončí editor.Hráč má nabídku na jeho Simíka s jedinečnou osobností. Tato hra není příliš odlišná od svých předchůdců, ale výjimky to jsou to co ji dělá tak zajímavou a pro hráče rozhodně i zajímavější. Je-li uživatel pro vyběr pouze rysů, které jsou tady dobře znázorněné a na  další drobnosti jako, emoce, zájmy, životní styl a komunikaci se vykašlte přídete tak o šanci na dokonalí charakter. Všechny vybrané hráčem nuance dohromady vytvoří jedinečný charakter a odpovídá í jeho chování ve hře, jak reaguje na různé herní situace.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama