První pohled na Total War: Three Kingdoms
Total War: Three Kingdoms Novinka První pohled na Total War: Three Kingdoms

První pohled na Total War: Three Kingdoms

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC

Zprostředkuje nám ho filmový trailer vytvořen v enginu hry.

Reklama

Fanoušci strategické série Total War se budou moci plnohodnotně vrátit do historie. Studio Creative Assembly pro ně připravuje výlet do feudální Číny, přesněji do období tří království/říší mezi roky 220 a 280, ve hře Total War. Three Kingdoms. Dnes se můžeme podívat na samotnou hru, i když pouze prostřednictvím filmové traileru vytvořeného v jejím enginu.

Příběh Total War: Three Kingdoms sleduje válečníky a generály, kteří se snažili sjednotit Čínu ve druhém a třetím stoletím. Trailer se zaměřil na jednoho z nich, Cao Cao je mazaný strategický vůdce a důležitou postavou období tří království.

Otázkou zůstává, kdy Total War: Three Kingdoms vyjde. Původně se mluvilo o letošním podzimu, nově ale Sega tvrdí, že to bude až během jara 2019. Stejné datum nalezneme i na oficiálních stránkách a Steamu. Už dříve byly potvrzeny české titulky. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Oficiální popis hry

Píše se rok 190 n.l. a v Číně panuje chaos.

Dynastie Chan se za vlády mladičkého císaře drolí. Je pouhou figurkou, loutkou despotického vojevůdce Tung Čua. Jeho režim je brutální a utlačovatelský a spolu s Tung Čuovou rostoucí silou se říše propadá čím dál tím víc do anarchie.

Ale naděje presto neumírá.

Tři hrdinové, jež pojí jednota v boji s tyranií, dávají dohromady podporu pro nadcházející zkoušku. Příležitost vycítili vojevůdci nejslavnějších čínských rodů a rozhodli se jejich družinu následovat a utvořit křehkou koalici, která si dala za cíl sesadit nemilosrdný režim Tung Čua. Uspějí v boji s tyranem, nebo rozvrátí již nyní drolící se alianci jejich osobní vladařské ambice?

Pod povrchem to vře. Loajalita je vrtkavá. Ohně sváru jsou živeny příležitostmi. Jisté je jenom jedno: budoucnost Číny mají v rukou ti, kteří se rozhodli za ni bojovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama