První pohlednice z CoD: Black Ops - First Strike
Call of Duty Novinka První pohlednice z CoD: Black Ops - First Strike

První pohlednice z CoD: Black Ops - First Strike

Michal Burian

Michal Burian

3

Treyarch na oficiálních stránkách zveřejnil první obrázky z chystaného dodatečného obsahu Firt Strike do Call of Duty: Black Ops.

Reklama

Dva obrázky níže pocházející z mapy Stadium, která bude součástí balíčku. Jedná se o lokaci pokrytou sněhem, kde se nachází hokejový stadion. Ten nabízí týmové přestřelky v bludišti těsných rohů a smrtících vyhlídkových stanovišť.

Hráči si tak budou muset dávat pozor nejen na nepřátelský tým v bludišti, ale také na šikovné odstřelovače. Tvůrci doporučují, aby se tým soustředil na vyvýšená místa a pohyboval se blízko suvenýrů.

Stadium mapa je druhá zveřejněná. Minulý týden byla představena mapa Berlín. Samotný balíček bude obsahovat pět nových map, konkrétně zmíněný Berlin, Stadium, Discovery, Kowloon a mapu Ascension pro Zombie mód.

Pokud budete chtít na těchto mapách hrát, First Strike DLC vás vyjde na 1200 MS bodů. Jedná se tedy o exkluzivní balíček pro Xbox 360, avšak jen na určitou dobu, pak se DLC bude dát koupit také ve verzích pro PC a PlayStation 3, stejně jako v případě Modern Warfare 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama