První Polda je nově dostupný na Steamu
Polda Novinka První Polda je nově dostupný na Steamu

První Polda je nově dostupný na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Známá česká adventura je k dispozici v digitální podobě.

Reklama

Vývojáři ze studia Zima Software včera přinesli první díl známé adventurní série Polda na Steam. Původně přitom měla hra do obchodu společnosti Valve zamíří až 1. dubna. Cena titulu, který původně vyšel v roce 1998, byla stanovena na 4 eura. Nová verze je dostupná ve verzi pro Windows i MacOS a obsahuje několik nových funkcí v čele s nápovědou a možností rychle přesunout hlavní postavu.

„Ani přes probíhající kampaň na Poldu 8 na hithitu se neflákáme a makáme! Právě byl vydán původní Polda 1 na Steamu. Je plně kompatibilní s novými Windows a MacOS. Jsou zde přidané i nové funkce jako nápověda pomocí mezerníku, nebo rychlý přesun Pankráce. Vrhněte se znovu do akce s policistou Pankrácem a potrapte své mozkové závity,“ uvádí vývojáři k příchodu prvního Poldy na Steam.

Na crowdfundingové platformě Hithit zároveň pokračuje kampaň, ve které autoři vybírají peníze na vývoj osmého dílu. Fanoušci již stihli přispět částkou 1,9 milionu korun. Vzhledem k tomu, že do konce kampaně zbývá ještě měsíc, tak je pravděpodobné, že se nakonec podaří vybrat dvojnásobek původně požadovaných financí.

První Polda je nově dostupný na Steamu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama