První příběhové DLC přidá do Spider-Mana tři obleky a nový příběh
Novinka První příběhové DLC přidá do Spider-Mana tři obleky a nový příběh

První příběhové DLC přidá do Spider-Mana tři obleky a nový příběh

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4

Nový příběh, mise a obleky. New Game Plus a nová obtížnost venku.

Reklama

Druhá aktualizace: Před příchodem prvního příběhového rozšíření jsme se dočkali dvou aktualizací. V pátek večer dorazily patche 1.07 a 1.08 (v závislosti na regionu mohu být jinak označeny). Tyto dvě aktualizace kromě běžných vylepšení a úprav hry obsahují New Game Plus mód a obtížnost Ultimate. Zároveň došlo na nové filtry, rámečky a samolepky ve Photo módu. Do Photo módu se teď dostanete kliknutím na D-Pad.

Aktualizace: New Game Plus mód dneska nebude. V příspěvku na oficiálním PlayStation Blogu bylo včera uvedeno, že aktualizace s NG+ dorazí 17. října. Šlo ale o chybu, jak později vysvětlilo studio Insomniac Games.

Původní zpráva (vydáno: 16. října 2015 v 17:02): Společnost Sony poskytla vyhlížené informace o prvním příběhovém rozšíření akční open-world adventury Marvel’s Spider-Man. První kapitola The City That Never Sleeps DLC série nazvaná The Heist vyjde 23. října letošního roku a hráči se mohou těšit na novou kapitolu příběhu. V The Heist se Peter Parker setká se starou známou Felicií Hardy, aka Black Cat, a v zápletce sehraje svou roli i MJ.

Kromě nových příběhových misí se ve hře objeví nová frakce nepřátel, další zločiny, nové výzvy, nové trofeje a tři zcela nové obleky. Vývojáři zdůrazňují zejména Resilient Suit, na kterém se podílel známý ilustrátor Gabriele Dell’Otto. Ten doplní další dva kostýmy. Fanoušci pavoučího muže je jistě poznají: Scarlet Spider II a Spider-UK z komiksu Spider-Verse.

To ale není vše. Už zítra dorazí bezplatná aktualizace přidávající New Game Plus, stejně jako ultimátní obtížnost. S NG+ si můžete znovu vychutnat příběh a všechny aktivity v otevřeném světě se všemi svými odemčenými obleky, dovednostmi, gadgety a modifikace z předešlého hraní. Navíc můžete na začátku NG+ vyčistit svůj seznam trofejí.

Součástí jsou i dvě nové trofeje. První získáte po dokončení hry na Ultimate Difficulty (ultimátní obtížnost), druhou po dohrání New Game Plus. Update přináší i opravu chyb a možnost rotování samolepek v Photo módu. Fanoušci prý o tuhle novinku hodně stáli.

Spider-Man: The Heist bude možné koupit samostatně na PlayStation Store, stejně tak výhodnější season pass nazvaný The City That Never Sleeps.

Spider-Man vyšel 7. září exkluzivně na PlayStation 4, s českými titulky. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama