První recenze a nová ukázka pro Sackboy: A Big Adventure
Novinka První recenze a nová ukázka pro Sackboy: A Big Adventure

První recenze a nová ukázka pro Sackboy: A Big Adventure

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Jeden z launch titulů PlayStation 5 si užije celá rodina.

Reklama

V některých zemích světa se již mohou radovat z nové konzole PlayStation 5, která k prvním majitelům doputovala během včerejšího dne. My si však musíme ještě týden počkat, takže si alespoň můžeme zkrátit čekání novinkami ohledně jedné z launch her, jíž je Sackboy: A Big Adventure.

V této plošinovce se společně s titulním hlavním hrdinou vydáme na průzkum překrásných ručně vytvořených světů, kde se buď v sólu nebo v kooperaci (online dorazí později) postavíte čelem různým překážkám, které před vás budou položeny.

Titul, stejně jako další hry a periferie, vyšel 12. listopadu i u nás (zatím ho můžeme hrát pouze na PlayStationu 4), což bylo oslaveno doprovodnou launch ukázkou.

Ve světě si zároveň můžete přečíst i první recenze, jejichž průměrné skóre se na webu Metacritic ustálilo na 77 bodech ze 100.

Co o hře jednotlivé z nich říkají?

Vandal

"Sackboy je jedním z nejpříjemnějších překvapení launche PS5. Vynikající platformovka, kterou si fanoušci tohoto žánru zaslouží."

83 %

SpazioGames

"Sackboy je chytrá a barevná plošinovka, plná zábavných okamžiků a věrná kořenům série LittleBigPlanet."

81 %

Eurogamer Italy

"Velké dobrodružství začíná pomalu, velmi pomalu. Pak se najednou bláznivě rozjede, přičemž spojuje umění, hudbu a výzvu, čímž buduje perfektní zážitek pro jeho cílové publikum."

80 %

MGG Spain

"Jednoduchá, ale přesto zábavná plošinovka, která se nesnaží dělat nic nového, ale dokáže pobavit, pokud ji hrajete s přáteli. Snadná a nekomplikovaná, nýbrž mohla být mnohem lepší, kdyby měla větší ambice. Představte si LittleBigPlanet bez její kreativity, přidejte 3D úrovně, huňatou grafiku a několik vynikajících hudebních úrovní. Tak přesně taková tato hra je."

75 %

TheSixthAxis

"Sackboy: A Big Adventure začíná pomalu, jako mělký odraz série, ale nakonec vyroste do svých nových 3D plošinovkových elementů. Nejlepší je tehdy, když mísí staré s novým, když se zde kombinují power-upy se side-scrolling hratelností a smysluplnou výzvou, ale trvá příliš dlouho, než se k tomu dostanete."

70 %

TheGamer

"Sackboy: A Big Adventure je slušná plošinovka, která je nesmírně okouzlující, i když trochu postrádá představivost, což je pro sérii postavenou na kreativitě škoda. Řekněme, že pokud máte děti, jedná se rozhodně o povinnost, díky níž si užijete trochu té rodinné zábavy."

70 %

 

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone, kde naleznete verzi jak pro PlayStation 4, tak i pro PlayStation 5.

Zároveň si zde můžete pořídit fyzickou speciální edici, v níž naleznete ještě navíc plyšáka Sackboye v tygřím kostýmu, malý artbook, digitální artbook, digitální soundtrack a různé doplňky do samotné hry.

První recenze a nová ukázka pro Sackboy: A Big Adventure

Titul obsahuje české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama