První screenshot z nového Call of Duty překvapivě nevypadá špatně
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka První screenshot z nového Call of Duty překvapivě nevypadá špatně

První screenshot z nového Call of Duty překvapivě nevypadá špatně

Martin Cvrček

Martin Cvrček

114

Magazín Game Informer zveřejnil první screenshot z nového Call of Duty od Sledgehammer Games. Světě div se, ale obrázek působí solidním dojmem. <strong>Update:</strong> Activision spustil oficiální web a vydal dokument o žoldácích.

Reklama

Update

Na nové Call of Duty už upozorňuje i oficiální web, který v tuto chvíli nabízí jen rozmazaný obraz a odpočet, který opět poukazuje na neděli. Web, stejně jako drobný obrázek ukazující most Golden Gate v San Franciscu, přitom láká na novou éru Call of Duty. Tak to jsme zvědaví.

Na YouTube kanále CoD se také objevil krátký dokument pojednávající o žoldácích a fenoménu PMC, tedy Private Military Company. Nezbývá než doufat, že to znamená větší zaměření hry na menší, klidně polovojenské akce než na další generický světový konflikt.

Thx čtenáři Riley za upozornění.

Původní zpráva

Magazín Game Infomer se tradičně stará o odhalení nových titulů a nejinak tomu nebude ani u nového Call of Duty, na němž dělá studio Sledgehammer Games.

Tuto neděli v 19:00 našeho času ukáže Game Informer obálku svého červnového čísla, na němž bude příští Call of Duty civět v plné parádě, takže se dozvíme minimálně podtitul hry. Příští týden pak vyjde samotné červnové vydání, obsahující množství informací o hře. Podle všeho se máme v týdnu dočkat i prvního traileru.

Zatím vezměte zavděk prvním screenshotem, který kromě obřího watermarku Game Informeru nabízí pohled na skupinku vojáků. Nevím jak vám, ale mě nepřipadá grafická kvalita vůbec špatná. Pokud je obrázek skutečně ze hry a nejde jen o render nebo in-game screenshot stokrát upravený ve Photoshopu, připadá v úvahu možnost, že bychom se letos vážně mohli dočkat graficky pokročilého Call of Duty. Byť to zní sebevíc neuvěřitelně, může to tak být.

Všimněte si také futuristicky vypadající výbavy, která tak trochu narušuje spekulace o přímém pokračování série Modern Warfare, jež se odehrává víceméně v současnosti a hi-tech hraček nabídla jen pár. Nezbývá než čekat na neděli a červnové vydání Game Informeru. V diskuzi každopádně můžete sdělit, jak se vám obrázek líbí a zda ho považujete za in-game.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama