První screenshot z The Callisto Protocol
The Callisto Protocol Novinka První screenshot z The Callisto Protocol

První screenshot z The Callisto Protocol

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Redaktoři Game Informeru už si mohli chystaný horor vyzkoušet a jsou nadšení.

Reklama

Když byla v roce 2020 na The Game Awards představena nová hororová hra The Callisto Protocol a zjistilo se, kdo za ní stojí, hráči byli naprosto nadšení. Zakladatelem studia Striking Distance není nikdo jiný než Glen Schofield, zkušený americký vývojář, který dal vzniknout sérii Dead Space. Trochu paradoxní je, že právě značka od EA se nyní postaví přímo proti novému titulu od Schofielda. V EA Motive totiž vzniká remake prvního dílu Dead Space, který má vyjít 27. ledna 2023.

"Konkurenční" The Callisto Protocol však stále míří na tento rok a co je vůbec nejlepší zprávou, konečně jsme se dočkali alespoň nějakých nových informací. Magazín Game Informer totiž odhalil obálku nového čísla, kde najdeme právě nový titul od Schofieldova týmu. Vydání časopisu se dočkáme už v úterý a redaktoři nás lákají na rozhovor s vývojáři i vysvětlení hratelnosti.

Právě členové redakce Game Informeru už mohli The Callisto Protocol vidět přímo v akci a vypadá to, že si hru velmi chválí. Alespoň tedy pokud se bavíme o novináři Andrew Reinerovi, který se na Twitteru vyjádřil následovně:

"Gameplay, který jsme viděli, byl úžasný. Děsivý, intenzivní a svět, na jehož prozkoumávání se nemůžu dočkat. Jestli máte rádi Dead Space..."

Doufejme, že na ukázku ze hry už nebudeme muset čekat dlouho. Nejpozději bychom se nejspíš měli dočkat na akci Summer Game Fest od Geoffa Keighleyho. Ale možná s něčím vývojáři přijdou ještě dřív.

The Callisto Protocol míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama