První screenshoty z Alan Wake Remastered
Alan Wake Remastered Novinka První screenshoty z Alan Wake Remastered

První screenshoty z Alan Wake Remastered

Jan Urbančík

Jan Urbančík

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři výrazně vylepšili detaily a nasvícení, fanoušci nebudou zklamaní.

Reklama

Remaster hry Alan Wake z roku 2010 byl oficiálně potvrzen před pár dny, ale úniky tím neskončily. Dnes se totiž na internetu objevily první screenshoty přímo ze hry. Pochází z britského Amazonu, kde se objevila Xbox, PS4 i PS5 verze, v době psaní článku už však byly všechny produktové stránky smazány.

Co se ale jednou na internetu objeví, to už jen tak nezmizí a platí to i pro zmiňované obrázky. Těch je k dispozici hned několik, přičemž dva z nich už stihli fanoušci porovnat s originálem. Změny jsou na první pohled patrné, v remasteru jsou mnohem lepší celkové detaily a vylepšeno je také nasvícení, znát je to hlavně u cutscén, které za 11 let přece jenom docela zestárly a vývojáři z Remedy je prý kompletně přepracovali. Asi nejvýraznější změnou je ale nový model Alana Wakea, o němž mluvil Sam Lake už při oznámení. Nový vzhled se sice trochu liší od originálu, ale zato má mnohem blíž k reálné předloze Alana, kterou je herec Ilkka Villi.

Kromě obrázků ze hry už se objevily také krabičky, ve kterých se bude hra prodávat a na rozdíl od tchajwanského obchodu Rakuten už by nemělo jít o placeholder. Pozitivní zprávou je, že cenovka je poměrně příjemná, konkrétně 30 €, a na PS4 i Xboxu One bude k dispozici upgrade na next-gen verzi zdarma.

Na další informace si musíme počkat, ale možná se je dozvíme už na dnešní PlayStation Showcase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama