První screenshoty z Batmana od Telltale Games
Novinka První screenshoty z Batmana od Telltale Games

První screenshoty z Batmana od Telltale Games

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Navíc informace o obsazení a krabicové verzi.

Reklama

Telltale Games na sebe nejspíš v rámci E3 strhne nejvíc pozornosti díky odhalení třetí série The Walking Dead, k němuž by mělo dojít dnes o půlnoci. Nezapomenejme ale ani na sérii Batmana, která vzniká ve spolupráci s Warner Bros a DC.

Nedávno jsme tu měli několik informací o tom, jak bude Batman: The Telltale Series fungovat a teď se můžeme podívat na první screenshoty, na nichž uvidíte třeba Bruce Wayna, Catwoman nebo batmobil v jeskyni.

Pokud jde o dabing, Troy Baker, jeden z nejčastěji obsazovaných dabérů v rámci herního průmyslu, se ujme Bruce Wayna, Travis Willingham namluví Harveyho Denta, Erin Yvette zase Vicki Vale. Enn Reitel se zhostí dabingu Alfreda Pennywortha, Murphy Guyer se představí jako poručík James Gordon, Richard McGonagle se ujme Carmina Falconeho a Laura Bailey nadabuje Selinu Kyle, tedy Catwoman. Zbytek obsazení bude oznámen časem spolu s dalšími epizodami.

Batman: The Telltale Series sestává z pěti epizod a všechny budou k dispozici digitálně na PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 a mobilní platformy, přičemž první epizoda vyjde v létě.

V té době se objeví také krabicová verze pro konzole, dostupná v Severní Americe i Evropě, kde pravděpodobně dojde i na krabicovku na PC. Půjde však o tzv. Season Pass Disc, takže v krabičce se hrou najdete jen disk s první epizodou a zbylé čtyři bude třeba stáhnout, jakmile vyjdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama