První sezóna ve SnowRunneru
SnowRunner Novinka První sezóna ve SnowRunneru

První sezóna ve SnowRunneru

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zamrzlé jezero Kovd už na vás čeká.

Reklama

Velice podařený simulátor jízdy obtížným terénem SnowRunner je tu s námi již skoro tři měsíce a od té doby se dočkal několika updatů, které ve hře opravily větší či menší chyby. Díky tomu nyní může dojít na vydávání slibovaného dodatečného obsahu.

První sezóna nazvaná Search & Recover bude ve znamení sněhu, jelikož se majitelé season passu dočkali zcela nové mapy v podobě zamrzlého jezera Kovd, které se nachází v ruském regionu Kola Peninsula. V této lokaci se pak můžete prohánět ve dvou nových vozidlech TUZ 16 "Actaeon" a Fordu 750 4x4 CrewCab.

Novinek se nicméně dočkají i běžní hráči bez season passu, kteří se mohou těšit z nových misí či nástrojů pro úpravu mapy. Později přibude i editor misí.

Všechny tyto novinky jsou dostupné již od včerejšího dne.

Během léta se pak majitelé season passu dočkají druhé mapy z tohoto regionu a samozřejmě i nové mašinérie. Co se pak týče obsahu zdarma, tak se dočkáme režimu Trials, což jsou samostatné výzvy na upravených mini-mapách. Dojde taktéž na možnost úpravy interiérů, detektor kovu či nový systém sběratelských předmětů, které budou otevírat speciální věci.

SnowRunner si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama