První trailer na Call of Duty: Black Ops 3
Novinka První trailer na Call of Duty: Black Ops 3

První trailer na Call of Duty: Black Ops 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

137

Venku první trailer složený z mnoha ukázek. Budete nový díl ignorovat nebo ho milovat? <strong>+ Několik detailů o mapách, herních módech, minimální HW požadavky a pořádné obrázky.</strong>

Reklama

(Původně vydáno: Neděle 26.4.2015 19:05) První trailer z nového Call of Duty je konečně tady a v mnoha akčních záběrech ukazuje, že budoucnost podle Treyarchu není zrovna růžová a o mnoho futuristických šíleností tentokrát vážně nebude nouze.

Pokud by vás zajímal hudební doprovod, jde o skladbu Paint it Black od skupiny Rolling Stones. Není to poprvé, co Treyarch využívá tuhle legendární rockovou skupinu, v prvních Black Ops jsme mohli slyšet klasické Sympathy for the Devil a pro marketingovou kampaň byla nejednou použita skladba Gimme Shelter.

Kromě traileru z nového Call of Duty jsme se dočkali i dalších informací. V tuto chvíli víme, že si v multiplayeru zahrajeme minimálně módy Team Deathmatch, Kill Confirmed a Domination. Další módy budou odhalené časem. Můžeme se také těšit na návrat scorestreaků.

Známe také jména tří multiplayerových map. Čeká nás ledová Stronghold, menší Combine a Hunter zahrnující vodopád, nicméně o finálním počtu map zatím nevíme nic. Víme ale to, že multiplayer bude podporovat split-screen hraní, ačkoliv se dá očekávat, že půjde o doménu konzolí. Na PC se split-screen obvykle nevyužívá.

Podle všeho se můžeme těšit i na neomezený sprint, nicméně možnost běhání po zdech, která je opravdu dost podobná Titanfallu od Respawnu, má být nějakým způsobem limitovaná.

Na konci traileru jste si také mohli jistě všimnout zombií, o jejichž návratu víme už několik týdnů.

A na závěr tu máme jednu specialitu pro PC hráče. Z nějakého důvodu už známe minimální HW požadavky, které zveřejnil server PC Gamer. 6 GB RAM je trochu moc, ale zbytek nároků je podle nás v pořádku.

  • OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  • Procesor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
  • Paměť: 6 GB RAM
  • Grafická karta: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB
  • DirectX: Verze 11
  • Síť: Širokopásmové připojení k internetu
  • Zvuková karta: Kompatibilní s DirectX

Call of Duty: Black Ops 3 vyjde 6. listopadu letošního roku pouze pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nové CoD se tak řadí mezi další hry, které nebudou hratelné na předešlé generaci konzolí. Pokud si hru předobjednáte, získáte přístup do chystaného betatestu, který bude k dispozici pro všechny tři platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama