Filmy/Seriály Resident Evil Novinka První trailer na seriálový Resident Evil

První trailer na seriálový Resident Evil

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6

S hrami bohužel nemá nic společného.

Reklama

Capcom se rozhodně nevzdává myšlenky přenést svou úspěšnou sérii Resident Evil na filmové plátno. Loni v létě jsme dostali seriál Infinite Darkness a na konci roku pak nepovedený film s podtitulem Welcome to Raccoon City, který si od nás odnesl 4 body z 10. Je tu však ještě jeden oznámený projekt, jenž vzniká pod křídly Netflixu. Jde o hraný seriál, který nese jednoduchý název Resident Evil.

Právě z něj jsme dnes dostali novou ukázku, a tak trochu potichu i druhou. Představuje hlavní postavy, v čele s Albertem Weskerem a jeho dcerami, kteří se přestěhují do New Raccoon City. Wesker vyvine nový lék, zvaný Joy, který dokáže vyléčit spoustu nemocí, jenže kromě toho obsahuje nebezpečný T-Virus. Už asi není třeba dodávat, co se stane.

Nutno říct, že minimálně na pohled vypadá seriál opravdu hezky a na rozdíl od filmu zřejmě měli autoři k dispozici poměrně slušnou částku. Bohužel se ale tvůrci ani trochu nesnaží držet her a se sérií Resident Evil tu má něco společného možná tak jméno Wesker, Umbrella a Raccoon City. Na nějaké větší závěry si ale samozřejmě počkejme na vydání, které ostatně není příliš daleko.

Resident Evil má preiméru stanovenou na 14. července tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama