První trailer z vikingského RPG titulu Rune: Ragnarok
Rune Novinka První trailer z vikingského RPG titulu Rune: Ragnarok

První trailer z vikingského RPG titulu Rune: Ragnarok

Michal Burian

Michal Burian

Human Head Studios se pochlubilo trailerem z pre-alfa verze jejich open-world RPG titulu Rune: Ragnarok, který nás zavede do nebezpečného světa daleko na severu.

Reklama

Po oznámení, konceptech a screenshotech následuje trailer, který přibližuje chystaný open-world RPG titul Rune: Ragnarok, který má být pokračováním sedmnáct let starého Rune. Lidé z Human Head Studios hráče zavedou do nebezpečného otevřeného světa, kde poslední zbytky lidí bojují o přežití proti všelijakých bestiím a bohům z norské mytologie. Vy budete jedním z přeživších, který společně s lidem povstane a postaví se nepříteli.

Rune: Ragnarok má nabídnout intenzivní a brutální boje, v nichž se ponoříte do norské mytologie. K dispozici budete mít speciální schopnosti, abyste mohli bohy porazit. Zároveň budete cestovat do nových částí světa, bojovat proti nemrtvým a vytvářet stále silnější a silnější zbraně.

Podívejte se na pre-alfa trailer. Platformy opět nebyly potvrzeny, ale na konci videa vidíme ikonku Steamu. Je tak jisté, že Rune: Ragnarok vyjde minimálně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama