Beholder 3 Novinka První ukázka ze hry Beholder 3

První ukázka ze hry Beholder 3

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Vydání je stanoveno na začátek příštího roku.

Reklama

Indie hra Beholder od studia Warm Lamp Games vyšla v roce 2016 a zaznamenala velký úspěch. Vžili jste se v ní do role domovníka, žijícího v totalitním státě, kterého čekaly mnohé morální volby, protože skloubit pomáhání místním obyvatelům a dodržování nařízení režimu, není vůbec jednoduché. Titul se stal natolik úspěšným, že už o dva roky později vyšlo pokračování, jež mělo opět velmi podobný námět, ale tentokrát jste se stali zaměstnancem ministerstva. I druhý díl sklidil velký úspěch a společnost Alawar, která oba tituly vydávala, letos v dubnu oznámila, že se chystá třetí hra.

Ta nese jednoduchý název Beholder 3 a vzniká tentokrát ve studiu Paintbucket Games. Včera jsme se dočkali první plnohodnotné ukázky, v níž můžeme vidět záběry přímo ze hry. Hlavní postavou je Frank Schwarz, bývalý zaměstnanec ministerstva, který ale svou práci ztratil, protože ho někdo zradil. Jediný způsob, jak se vyhnout vězení, bylo dohodnout se s vysoce postaveným úředníkem.

Kvůli tomu teď však musí Schwarz pracovat jako vládní agent v utajení coby domovník. Jeho cílem je nacházet u nájemníků zakázané předměty a eliminovat koholi podle toho, co si zrovna přeje šéf. Zároveň nás čeká práce na ministerstvu, kde se budememe snažit dostat Schwarze zpátky na vysoce postavené místo, kde předtím pracoval. O moc tam bojuje několik frakcí, což můžeme využít v náš prospěch.

Beholder 3 vyjde už v prvním čtvrtletí roku 2022. Zatím míří pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama