První ukázky z hraní Two Point Hospital
Two Point Hospital Novinka První ukázky z hraní Two Point Hospital

První ukázky z hraní Two Point Hospital

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

Konečně se nám ukazuje duchovní pokračování legendární hry Theme Hospital.

Reklama

Před několika měsíci byste stěží zakopli o nějakou hru z nemocničního prostředí. Za pár měsíců si budete moci vybírat hned z dvou možností. Nejprve byl představen český Project Hospital od pražského studia Oxymoron Games, v němž budete léčit stovky skutečných nemocí a zranění. Druhou možností bude Two Point Hospital, duchovní pokračování legendární hry Theme Hospital. Na titulu se dokonce podílí původní autoři. Ti slibují, že opět budete léčit vymyšlené a hodně bizardní choroby.

Právě na Two Point Hospital se dnes detailněji podíváme. Na akci PC Gamer Weekender byly prezentovány první gameplay záběry. Ty potvrzují dřívější informace o fiktivních a dost zvláštních nemocech, včetně té, která hlavu nebohého chudáka promění v žárovku.

Kromě léčení dostanete na starost svou nemocnici. Tu budete postupně vylepšovat a zdokonalovat, řídit personál a mnoho dalších činností. Záleží pouze na vás, zda se zaměříte na co největší počet uzdravených lidí nebo budete řešit nejsložitější případy á la Dr. House.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama