První z jezdců Apokalypsy přicválal do obchodů
Novinka První z jezdců Apokalypsy přicválal do obchodů

První z jezdců Apokalypsy přicválal do obchodů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Společnost Comgad oznamuje dnešním dnem vydání akční, adrenalinem nabité PC hry Darksiders, která počátkem letošního roku slavila nebývalý úspěch na konzolích PS3 a X360. Nyní si ji mohou hráči vychutnat také na PC.

Reklama

Za Darksiders stojí legendární spisovatel komiksů Joe Madureira (X-Men, Battle Chasers, The Ultimates). Ten zasadil zdejší příběh do postapokalyptického světa sužovaného démony, kde se kvůli zlým silám nečekaně přiblížil konec všech dní. Čtyři jezdci Apokalypsy, kteří měli původně za úkol dohlédnout na zkázu Země, byli zrazeni svým pánem, přišli o své schopnosti a byli vyhnáni na Zemi. Hráči se ujmou role Války, prvního ze Čtyř jezdců, a povedou ho na brutální výpravu plnou násilí a pomsty proti silám, jež ho zradily. Provázet ho bude jeho přízračný kůň Zkáza. PC hra Darksiders bude nabízet otevřený svět, sofistikovaný bojový systém a obrovský arzenál mytických zbraní.

Hra Darksiders vychází právě dnes v profesionální české verzi za cenu 999,- Kč pro ČR, resp. 36.99 € pro SR. Na DVD se nachází kromě samotné hry Darksiders také soundtrack, a dokonce i komiks přímo od samotného Joea Madureiry. Samozřejmostí je obsáhlý tištěný CZ/SK manuál.

Více informací o hře najdete zde: http://www.cdprojekt.cz/wszystko_o_grze.asp?action=ShowGame&gid=865

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama