První záběry z Černobylu. Ukazuje se nám survival Chernobylite
Chernobylite Novinka První záběry z Černobylu. Ukazuje se nám survival Chernobylite

První záběry z Černobylu. Ukazuje se nám survival Chernobylite

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci chtějí svou hru vylepšit. Půjdou na Kickstarter shánět peníze.

Reklama

Chernobylite je zajímavý projekt zasazen do Černobylu. V krátkém videu se můžeme podívat na první in-game záběry, které jsou zároveň teaserem s oznámením crowdfundingu. Vývojáři se budou snažit získat peníze na Kickstarteru, kde kampaň brzy odstartuje. Kolik budou chtít vybrat? To zatím nevíme.

O plánech se rozpovídal Wojciech Pazdur, generální ředitel The Farm 51, který prozradil, proč chtějí jít na Kickstarter. Jejich záměrem je vybrat peníze, aby mohli svou hru vylepšit. Chtějí rozšířit lokality, ale to bude znamenat znovu se vydat do Uzavřené zóny v Černobylu. Tím pádem i prodloužení vývoje.

„Od chvíle, kdy jsme oznámili naši hru, dostáváme spoustu komentářů a zpětné vazby od herní komunity. To nás vedlo k jednomu závěru. Všichni doufají, že budou moci prozkoumat zničenou jadernou elektrárnu v Černobylu a město duchů Pripyat. Chceme toho dosáhnout, ale musíme rozšířit lokality. Chceme požádat hráče o pomoc. Je to těžký a nebezpečný úkol, s ohledem na to, že budeme muset podniknout další výlet do Uzavřené zóny a prohledat ještě více budov a objektů. Právě proto jsme se rozhodli oslovit komunitu a požádat hráče o podporu. V příštích několika týdnech zahájíme kampaň na Kickstarteru. Tato kampaň nám umožní rozšířit území Černobylu a přidat další funkce, o kterých jsme snili.“

Chernobylite připravuje studio The Farm 51, autoři Get Even. Půjde o survival horor, u něhož tvůrci dbají na zpracování silného příběhu založeného na konspiracích, hororu, přežívání, lásce a posedlosti. Nelineární příběh se odehrává 30 let po katastrofě v Černobylu. Stupeň radiace se neustále zvyšuje a v lokalitě se vyskytují záhadné jevy, jež souvisí se silným zářením. Hru pohání Unreal Engine 4.

„23. dubna 1986, 1:23 ukrajinského času. Čas, kdy došlo k jaderné katastrofě v Černobylu a život 350 tisíc lidí se navždy změnil. Byl jsem v té době mladý, vášnivý a stále velmi naivní fyzik pracující v elektrárně. Bohužel, v důsledku výbuchu jste ztratili to, co pro vás bylo nejcennější – vaše milované. 30 let po katastrofě se stále potýkáte s démony minulosti. Chcete se s nimi konečně vypořádat? Pak se musíte vrátit na místo, které se nazývá uzavřenou černobylskou zónou,“ popisuje hru studio The Farm 51.

Více o hře zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama