První záběry z multiplayeru Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Ghosts Novinka První záběry z multiplayeru Call of Duty: Ghosts

První záběry z multiplayeru Call of Duty: Ghosts

Michal Burian

Michal Burian

107

Nové způsoby hraní, dynamické mapy, možnosti přizpůsobení a podpora klanů a druhé obrazovky na tabletu či mobilu. V traileru uslyšíte novou skladbu od Eminema <strong>+ informace a sběratelské edice</strong>.

Reklama

Kromě dynamických map budou v multiplayeru nové možnost, poprvé budete moci hrát za ženy a upravovat si perky. Největším lákadlem podle vývojářů jsou ale dva módy nazvané Cranked a Search & Rescue. V prvním jmenovaném při zabití prvního nepřítele se spustí odpočítávání a vy musíte do stanoveného limitu zabít dalšího protivníka. Při každém takovém úspěšném zneškodnění se vám zvýší různé atributy, včetně vaší rychlosti.

Search & Rescue je poněkud klasický týmový režim, kde pomocí dogtagu můžete oživit padlé spoluhráče. Prvně ale dogtag musíte získat. Jak jistě tušíte, Spec Ops mód z předešlých dílů nahradil Squads. Půjde o kooperaci pro šestici hráčů, hrát můžete i jeden na jednoho s umělou inteligencí a rovněž v offline.

Níže už první gameplay záběry z multiplayeru a obrázky.

Odhaleny byly také sběratelské edice. Hardened edice nabídne speciální steelbook, dynamickou mapu Free Fall ke stažení, oficiální soundtrack, Player card, Player patch, Player background a Paracord náramek. Oproti tomu Prestige edice obsáhne ještě taktickou 1080p HD kameru a všechny výše zmíněné drobnosti z předešlé edice.

Obě edice navíc zaručí svým majitelům přístup ke všem stahovatelným dodatečným balíčkům (budou čtyři) a jako bonus Team Leader pack.

Podívejte se na poněkud netypické představení sběratelský edic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama