První záběry z PC verze Halo: Reach
Halo Novinka První záběry z PC verze Halo: Reach

První záběry z PC verze Halo: Reach

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

10
Platformy Windows PC

343 Industries vydává hodinové video se záběry přímo ze hry

Reklama

Herní série Halo patří mezi zlaté klenoty konzole Xbox. První hra z tohoto univerza vznikla již v roce 2001 a od té doby nás už tato série obohatila o více jak deset různých pokračování či spin-offů. V roce 2014 vyšlo také Halo: The Master Chief Collection, které vzalo všechny hráče na Xbox One zpátky do historie a dovolilo nám si projít Master Chiefovu cestu znovu od začátku. Nyní, pět let po vydání této kolekce, nás konečně čeká příchod této FPS klasiky na počítače.

Tato zpráva však není žádnou novinkou. O těchto věcech již nějakou dobu totiž víme. Víme také, že se nebude jednat o pouhé porty konzolové hry na PC s vylepšenou grafikou, dočkat se také můžeme všeho, co by PC hráč od své hry mohl očekávat a to ať už se bavíme o různém grafickém nastavení, vlastním rozvržení ovládání či plného přizpůsobení hry k ovládání na klávesnici a myši. Dnešní novinkou je samotné video od studia 343 Industries, které se společně se studiem Splash Damage starají o tento port. Toto video nám má ukázat, jak vypadá celá jejich práce v pohybu a vy si tak můžete vychutnat celou hodinu gameplay záběrů z Halo: Reach.

Všech šest titulů bude k dostání jednotlivě na Steamu, nebo v jedné velké Master Chief kolekci. Datum vydání pro zatím neznáme, Halo: Reach bychom se však měli dočkat již letos. Upřesnění se očekává v rámci letošní výstavy E3, kde bude k dispozici i hratelná ukázka. Jakmile bude hra vydaná, přibyde i do Halo: Master Chief Collection pro Xbox One, kde tento díl doposud chybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama