První záběry z PS4 verze Sudden Strike 4
Sudden Strike 4 Novinka První záběry z PS4 verze Sudden Strike 4

První záběry z PS4 verze Sudden Strike 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Nový trailer ukazuje, jak vypadá chystaná strategie z druhé světové války na konzoli od Sony.

Reklama

Tvůrci strategie Sudden Strike 4, která je zasazená do období druhé světové války, zveřejnili nový trailer, který vůbec poprvé ukazuje, jak hra vypadá na PS4. Více řekne tisková zpráva společnosti Comgad:

Tisková zpráva

Společnost Kalypso Media se poprvé pochlubila záběry ze hry Sudden Strike 4 z verze pro PlayStation4. Hra vychází úplně poprvé i na konzole a přináší svou charakteristickou strategickou hratelnost s historickými motivy zcela novému publiku. Zbrusu nové záběry nabízejí pohled na pečlivě vyladěné ovládání hry Sudden Strike 4 pro PlayStation 4, které hráčům umožní vydávat jednotkám podrobné rozkazy během napínavých střetů inspirovaných těmi nejvýznamnějšími bitvami druhé světové války.

Plodný vydavatel Kalypso Media, známý díky své bohaté škále historicky laděných simulací a strategických titulů, spolu s maďarským vývojářským studiem Kite Games připravil čtvrtý díl ikonické série Sudden Strike, aby potěšil stávající fanoušky a přilákal nováčky. Sudden Strike 4 opět přináší šachový strategický zážitek - kde nesmírně záleží na každé jednotce - na PC a PlayStation a klade typický důraz na pečlivou obranu jednotek a taktické využívání silných a slabých stránek. Do režimu pro jednoho hráče se vrací i volitelný systém „zastav a hraj", který hráčům umožňuje kdykoliv pozastavit akci a provést vypočítané manévry nebo zareagovat na kontakt s nepřítelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama