Prvních 15 minut z Far Cry Primal
Far Cry Primal Novinka Prvních 15 minut z Far Cry Primal

Prvních 15 minut z Far Cry Primal

Michal Burian

Michal Burian

12

Další videa ukazují lov a sběr materiálů a také jednu z misí.

Reklama

Před týdnem redaktor Zingu, Filip Němec, jako jediný zástupce českých médií letěl do Berlína, aby si zahrát téměř finální verzi Far Cry Primal. Dnes v 18:00 budeme moci zveřejnit článek, kde vám Filip popíše své dojmy a prozradí nové informace (+ nové obrázky). Ještě předtím se ale můžete podívat na nová videa, kterých si všimla domácí fanstránka Far-Cry.cz.

Video níže ukazuje prvních 15 minut z hraní. „Far Cry Primal začíná scénou, kdy se Takkar, Dalso a pár dalších lovců z kmene Wenjů vydávají na lov Mamuta, doufajíc, že po několikadenním hladovění konečně něco uloví a budou se moct najíst. A tak se Takkar se skupinkou lovců snaží odlákat menšího Mamuta od jeho skupiny, ale jak už bývá zvykem, lov nevyjde přesně podle plánu a po útoku Šavlozubého tygra Takkar přijde nejen o všechny členy své skupiny, ale i o uloveného Mamuta. Zde začíná příběh Far Cry Primal, Takkar se musí dostat ke svému kmeni, který si říká Wenja, sám a mezi tím si obstarat materiál pro výrobu zbraní a sumek, aby vůbec návrat přežil. Oko lovce, neboli jinak „wallhack“ můžete používat již od začátku hry,“ popisuje BackPa z Far-Cry.cz.

V dalším videu je ukázán lov a sběr materiálů, zatímco v tom posledním jedna mise, nazvaná Vision of Beast. Na fanstránce potom naleznete ještě jedno humorné video od německého Ubisoftu.

Far Cry Primal vychází 23. února na PS4 a Xbox One, PC verze bude následovat 1. března. Všechny tři verze budou obsahovat české titulky. Předobjednávejte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama