PS VR akce Firewall: Zero Hour vyjde koncem prázdnin
Firewall: Zero Hour Novinka PS VR akce Firewall: Zero Hour vyjde koncem prázdnin

PS VR akce Firewall: Zero Hour vyjde koncem prázdnin

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ultimátní týmová spolupráce ve VR akci z pohledu první osoby.

Reklama

Studio First Contact Entertainment v minulosti spolupracovalo na světových hitech jako jsou hry World of Warcraft, Overwatch, Medal of Honor nebo Call of Duty. V poslední době chce ale tento tým posunout zážitek s virtuální realitou a za doprovodu společnosti Sony připravuje týmovou akci Firewall: Zero Hour, která je určena pro konzole PlayStation 4 s PlayStation VR. Nově jsme se dozvěděli, že tato očekává VR hra vyjde 29. srpna letošního roku.

PS VR akce Firewall: Zero Hour vyjde koncem prázdnin

„Alfou i omegou této strhující týmové střílečky je spolupráce – nasaď si soupravu PlayStation VR, dej dohromady arzenál vybavení a připrav se na nelítostný boj,“ láká tisková zpráva. V titulu si vyberete jednoho z 12 žoldáků a pustíte se do boje na straně útočícího oddílu, jehož úkolem je získat cenná data v nepřátelském prostředí, nebo se na straně obránců budete snažit všemi prostředky zajistit, aby se data nedostala do nežádoucích rukou.

V bitvách se střetne až osm hráčů ve dvou čtyřčlenných týmem v řadě exotických a nebezpečných míst z celého světa. Nikdy nesmíte zapomenout jednat jako tým. Útočníci mají za úkol obejít přístupové body firewallu, najít laptop, zahájit nabourání a získat data. Je důležité obezřetně naplánovat postup. V kůži obránců musíte chránit data v laptopu. Opevníte pozice a zabezpečíte přístupové body firewallu.

K dispozici budou čtyři módy. Ve výcvikovém režimu se střetnete sami proti prostředí, abyste v devíti scénářích zdokonalili své dovednosti a získali body zkušeností, které vám pomohou urychlit postup v multiplayeru. Výcvikový režim budete moci rovněž projít v kooperaci s dalšími hráči, a to buď s kamarády v soukromý nebo s cizími hráči na veřejném serveru. Posledním módem jsou kontrakty, které opět můžete hrát se známými nebo veřejně.

V předprodeji se Firewall Zero Hour na PlayStation Store prodává za 1199 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama