PS3 a Xbox 360 verze GTA V za skvělých 978 Kč
GTA 5 Novinka PS3 a Xbox 360 verze GTA V za skvělých 978 Kč

PS3 a Xbox 360 verze GTA V za skvělých 978 Kč

Redakce

Redakce

Necelou tisícovku vás bude stát jedna z nejlepších a nejprodávanějších her loňského roku, sandbox akce od Rockstaru rozhodně stojí za to.

Reklama

Pro fanoušky série Grand Theft Auto máme tento týden dvě skvělé zprávy, kromě oznámených next-gen a PC verzí GTA V, tu máme slevu pro PlayStation 3 a Xbox 360. V našem obchodě Xzone.cz koupíte GTA 5 za skvělých 978 Kč ve verzích pro PS3 a Xbox 360.

Kromě samotné hry v balení naleznete oboustrannou tištěnou mapu světa GTA V. Hra vyžaduje instalaci na disk konzole, budete potřebovat alespoň 8 GB volného místa.

Grand Theft Auto V nabízí propracovanou singleplayerovou část, kde postupně hrajete rovnou za tři hlavní hrdiny, v průběhu misí mezi nimi můžete přepínat, a zdarma jako bonus multiplayer nazvaný GTA Online. Ten vás potěší nepřeberným množstvím obsahu a aktivit. Buď se můžete jen tak toulat po herním světě, projíždět se a vykrádat obchody nebo se zapojit do velkého množství Jobs, kde s ostatními hráči plníte různé mise a úkoly. GTA Online je zdarma a navíc se postupně bezplatně rozšiřuje o další obsah.

Předobjednat si rovněž můžete PC verzi za 1098 Kč nebo PlayStation 4 a Xbox One za 1498 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama